Cautare

1452 de rezultate pentru "antena 1 pitesti" (3.76 secunde)
Carla Dinu) Joi, 1 decembrie 2016 se implinesc 98 de ani de la Unirea Transilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului cu Romania.
Pe la ora 18:00, atentia le-a fost atrasa de o lumina puternica, alba, venind din partea stanga a soselei, din zona barajului, la o distanta de circa 1-1,5 km. ... Un alt caz a fost publicat in ziarul CURIERUL ZILEI din Pitesti.
In acelasi timp, presedintele Basescu l-a sfatuit pe noul ministru sa priveasca cu atentie inspre agentii economici romani, mai ales inspre constructori si a amintit ca au fost inregistrate esecuri in domeniul transporturilor, dand ca exemplu autostrada Bucuresti - Pitesti.
- S-au facut cam o duzina de asfel de motociclete care au defilat chiar la sarbatoarea de 1 Mai! ... Muzeul, aflat la 2 kilometri dupa intrarea in Campulung, dinspre Pitesti, poate fi vizitat in fiecare zi, intre orele 08.00-16.00, iar accesul e gratuit.
Dana, care a divortat in luna ianuarie dupa 20 de ani de mariaj, s-a recasatorit cu medicul stomatolog A. Chera, din Pitesti. In luna februarie, realizatoarea a anuntat ca este insarcinata.
Mircea Geona (foto) considera ca decizia strategica pentru infrastructura RomA¢niei a fost adoptata de a€žAlianta portocaliea€œ prin arondarea refacerii autostrazii Bucuresti-Pitesti companiei a€žGoden Blitza€œ.
In 1975 absolva Facultatea de Fizica din Pitesti. ... Cum spuneam, eu folosesc 70 de plante, un interval de frecventa de la 1,5 hertzi la gigahertzi, ele se combina in functie de problemele pe care le are pacientul respectiv si da frecventa potrivita fiecarei probleme.
Ea a spus ca se vorbeste, in acest sens, de locatii la Bran, Pitesti, sau in judetul Dambovita, fiind vorba de o unitate militara cu regim special in care nu a intrat nimeni dupa 1989.
Theodor Stolojan a anuntat luni seara ca demisioneaza din functia de consilier al presedintelui Traian Basescu, urmand sa paraseasca efectiv postul pe 1 noiembrie, potrivit Hotnews.
Liberalii i-au reprosat lui Valeriu Stoica faptul ca a actionat constant impotriva intereselor partidului prin declaratiile sale din ultimul timp si prin lansarea, alaturi de Theodor Stolojan, a platformei liberale de la Pitesti.
Presedintele Organizatiei Judetene a PSD Galati, deputatul Dan Nica, sustine ca suma alocata in proiectul de buget pentru 2007 pentru Coridorul european IV este de 1% din valoarea totala si permite finalizarea acestei autostrazi in 100 de ani.
"Daca atunci as fi facut publica tentitiva de influentare a Justitiei, probabil ca Guvernul Romaniei ar fi fost decredibilizat si ar fi trebuit sa muncim enorm pentru obiectivul 1 ianuarie 2007", a spus Basescu.
' PLD cere un guvern restructurat pana la 1 martie PLD, prin vocea vicepresedintelui Gheorghe Flutur, ii cere primului ministru sa prezinte Parlamentului, pana la 1 martie, o formula de guvern restructurata.
Vicepresedintele national al PNL, deputatul de Arges Adrian Miutescu, a declarat ieri la Pitesti ca partidul sau nu trebuie sa dea dovada de vendeta politica fata de seful statului si sa-i raspunda cu o moneda similara celei pe care Traian Basescu i-o aplica lui Calin Popescu-Tariceanu.
Sa vina acum, poate sa treaca pe aici (zona A1), pentru ca este la Pitesti. Se poate opri 15 minute sa vorbeasca cu noi", a spus Hagiu.
Totodata, s-a luat legatura si cu UM 02405 Pitesti, dupa ce un constantean a reclamat ca nu i-a fost eliberata adeverinta solicitata pentru probarea efectuarii stagiului militar, in vederea recalcularii pensiilor.
Actorul si omul de televiziune Florin Calinescu a fost prezentat oficial, duminica, la Vila Florica din Stefanetti, in calitate de proaspat membru al organizatiei PNL Pitesti si candidat pentru Senat.
Actorul Mircea Diaconu a fost prezentat oficial drept candidat al PNL in Colegiul senatorial din nordul judetului Arges, duminica, in cadrul unei conferinte de presa extraordinare, organizata la Pitesti.
Voiculescu spune ca se astepta ca presedintele sa se refere la problemele de la Dacia Pitesti, la problema pierderii locurilor de munca in conditiile crizei economice si sa incerce sa ofere un raspuns la aceste situatii.
Întaiul gospodar din Ramnicu Valcea este acuzat ca, pe mana cu juristul primariei, a cumparat leagane pentru copii la preturi de trei ori mai mari decat pe piata, diferenta de bani intrand in buzunarele unui afacerist local. Procurorii Serviciului Teritorial Pitesti al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au dispus ieri trimiterea in judecata a primarului municipiului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice.
google-analytics.com